Sunati-ne la: 0372.99.33.99 EN

Despre noi


Compania a fost infiintata la mijlocul anului 2004 ca filiala a societatii franceze STIME, care asigura de peste 30 de ani servicii informatice pentru grupul francez Mousquetaires, lider european in distributie.

Incepand cu anul 2008 compania a fost preluata de o echipa de specialisti IT din Romania. Acestia si-au propus sa dezvolte pe langa activitatea de software si alte linii de business cum ar fi servicii de mentenanta IT, administrare servere, retelistica, hardware, dezvoltarea de pagini web, grafica si sa impartaseasca clientilor experienta acumulata de catre promotori si intreaga echipa.

Cei 12 ani de experienta ne-au invatat ca succesul unei afaceri se afla si in sistemele sale, in capacitatea de a-si gestiona riscurile, a stabili aliante strategice cu parteneri de incredere si a fructifica oportunitatile.

Mai presus de toate suntem aici pentru a ajuta clientii sa-si optimizeze procesele in domeniul IT, reunind o gama de servicii integrate necesare pentru a va diferentia in piata de concurenta, oferindu-va totodata incredere, seriozitate, perseverenta si performanta.

Viziune

Credem cu certitudine ca, in actualul secol al vitezei, tehnologia este vitala pentru dezvoltarea oricarei entitati.
Cei peste 12 ani de experienta in zone precum mentenanta hardware si software, grafica print si web, programare sau administrare de servere ne prezinta intr-un partener ideal pentru sau afacerea dumneavoastra.

Misiune

Inca de cand am initiat acest proiect, ne-am propus sa venim cu un plus de originalitate, sa aducem solutii orientate si personalizate in functie nevoilor clientilor.

Scopul nostru aduce in prim plan optimizarea proceselor informatice pentru obtinerea unor rezultate financiare profitabile.

Valori

Integritate
"sinceri si cinstiti in toate colaborarile noastre"
Orientare catre client
"solutii personalizate pentru fiecare client"
Profesionalism
"profesionalism in rezolvarea cererilor primite"
Confidentialitate
"informatiile clientului si afacerea acestuia"