Sunati-ne la: 0372.99.33.99 EN

Termeni si conditii


Informatiile din cadrul acestui site (www.totalit.ro) au caracter pur informativ. Drepturile de autor apartin in totalitate companiei Total IT.

Compania incearca sa mentina informatiile actualizate la zi, dar nu se ofera niciun fel de garantii, implicite sau explicite, cu privire la exhaustivitatea, acuratetea, fiabilitatea, disponibilitatea datelor sau continutului grafic de pe acest site. Nu ne asumam in niciun fel raspunderea pentru preluarea informatiilor de catre terti.

Nu vom fi raspunzatori pentru pierderi sau daune, de orice fel, ce decurg din utilizarea acestui site.

Acest site contine si legaturi catre alte pagini. Total IT nu detine niciun fel de control asupra tipului de continut sau disponibilitatii informatiilor din cadrul acelor pagini. Includerea unei legaturi nu implica in mod automat o recomandare si nu sustine punctele de vedere exprimate in cadrul acesteia.

Total IT depune toate eforturile pentru functionarea acestui site in parametrii normali. Cu toate acestea, nu vom fi facuti raspunzatori pentru indisponibilitatea paginii web cauzata de disfunctionalitati tehnice independente de compania noastra.